Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Woerden

Hulp aanbieden in Woerden

Wilt u als organisatie, vrijwilliger of als kerkelijke gemeente meer doen voor uw omgeving en voor mensen die er alleen voor staan? Dan komen we graag met u in contact. Wij hebben op dit moment nog geen vestiging in Woerden, maar wel in omliggende plaatsen zoals Nieuwegein, Utrecht en Gouda. U kunt u als vrijwilliger ook aansluiten bij één van deze organisaties en mensen in uw buurt gaan helpen.

Ook streven we ernaar om in samenwerking met een kerkelijke gemeente of organisatie een HipHelpt vestiging te openen in Woerden. Zo heeft u als gemeente meer zicht op de situatie in uw stad en kunnen we samen het verschil maken. Wilt u meer weten over onze vereniging of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vrijwilliger worden in Woerden


Wilt u in de omgeving van Woerden het verschil maken en mensen die uw hulp goed kunnen gebruiken helpen? Dan komen we graag met u in contact. Samen kunnen we het verschil maken. Zeker als kerkelijke gemeente of in samenwerking met andere verenigingen of organisaties kunnen we een hoop mensen hulp aanbieden. Daarnaast profiteert u als kerk ook van een aantal voordelen.

  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen wijk of dorp.
  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp aan te bieden in hun eigen omgeving.
  • Vrijwilligers komen namens de eigen kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Over HipHelpt


Bij HipHelpt staan we er om bekend dat we graag voor iedereen klaar staan en ons steentje bijdragen aan het welzijn van hulpbehoevende of alleenstaande. Als vereniging koppelen we hulpbehoevende aan vrijwilligers. Hierbij kunt u zelf aangeven welke hulp u precies zoekt of welke hulp u wilt aanbieden en dan gaan wij op zoek naar een match. Of het nu gaat om hulp bij boodschappen doen of andere huishoudelijke taken, de diversiteit in hulp die we samen aanbieden is erg groot.

Neem contact op voor meer informatie


HipHelpt  werkt samen met verschillende instanties en kerken om hulpbehoevende zo goed mogelijk te kunnen helpen, dit zouden we ook graag realiseren in Woerden. Wilt u meer weten over onze organisatie of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via info@hiphelpt.nl of 085 - 130 15 35. We helpen u graag.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: