Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Ridderkerk?

Hulp aanbieden in Ridderkerk?

Wilt u als organisatie of kerkelijke gemeente klaar staan voor uw omgeving en mensen helpen die het hard nodig hebben? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn een organisatie die ons inzetten voor hulpbehoevende ongeacht de afkomst of financiƫle middelen van degene die het hard nodig hebben. We werken hiervoor samen met gemeenten, verenigingen en vrijwilligers om onze hulp door heel Nederland aan te kunnen bieden.

Bent u lid van een vereniging of wilt u als vrijwilliger uw hulp aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u juist hulp kunt gebruiken kijken we ook graag wat we voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om het doen van boodschappen of het uitvoeren van klusjes. Wij staan voor iedereen klaar en denken graag met u mee.

Vrijwilliger worden in Ridderkerk
HipHelpt biedt graag hulp aan mensen die het hard nodig hebben en zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikken om zelf hulp te regelen. Het soort hulp die we samen met u kunnen aanbieden is heel erg divers. Van het houden van een praatje tot het tuinieren of aanbieden van computerhulp. Samen kunnen we het verschil maken. Wanneer u met ons samenwerkt brengt dit meerdere voordelen met zich mee.

1. We werken samen met verenigingen en kerken en bereiken daarom meer dan alleen.
2. Vrijwilligers komen namens de kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
3. Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen dorp.
4. HipHelpt stimuleert mensen om hulp aan te bieden.

Alles over HipHelpt


HipHelpt is een vereniging die zich inzet om mensen te helpen die het hard nodig hebben. Ons servicepunt ondersteunt alle verschillende HipHelpt locaties in heel Nederland. Wij zetten ons in om de juiste hulpaanbieder aan de juiste hulpvrager te koppelen. Zo kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat en welke soort hulp u wilt aanbieden.

Wij staan voor u klaar


Wilt u meer informatie over onze organisatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl. Wij staan graag voor u klaar.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: