Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Lisse

Hulp aanbieden in Lisse

Vindt u het net als ons belangrijk een steentje bij te dragen aan een betere wereld en wilt u mensen die het hard nodig hebben hulp aanbieden. Dan komen wij van HipHelpt graag met u in contact. Samen kunnen we het verschil maken en hulpbehoevende mensen in de omgeving van Lisse helpen.

Wij zijn een organisatie die vrijwilligers en hulpvragers aan elkaar koppelen. Als vrijwilliger kunt u aangeven wat voor soort hulp u wilt bieden en als hulpvrager geeft u aan wat u zoekt. Wij gaan vervolgens op zoek naar een geschikte match. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met kerken en organisaties. Wilt u ook hulp aanbieden in Lisse of wilt u meer weten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor soort hulp aanbieden in Lisse?


HipHelpt biedt verschillende soorten hulp aan. Zowel voor mensen die op zoek zijn naar gezelschap om een praatje te maken of naar iemand die helpt met huishoudelijke taken zoals koken of stofzuigen. U kunt als vrijwilliger via het inschrijfformulier eenvoudig aangeven wat voor soort hulp u wilt aanbieden en wij zullen u koppelen aan een hulpzoeker. Om u een idee te geven over de diverse soorten hulp hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet:

  • Computerhulp
  • Hulp in de tuin
  • Boodschappen doen
  • Hulp bij het invullen van documenten
  • Een rondje wandelen of kopje koffie drinken

Word lid van HipHelpt


Samen met kerkelijke gemeenten, organisaties en vrijwilligers zetten we ons in om hulpbehoevende te helpen die zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikken om dagelijkse klusjes uit te voeren. Wilt u hier ook uw steentje aan bijdragen? Meld uzelf als kerkelijke gemeente, organisatie of vrijwilliger aan en help mee! Het samenwerken met HipHelpt brengt veel voordelen met zich mee. We werken namelijk met verschillende partijen samen waardoor we een groter bereik hebben. Daarnaast komen de vrijwilligers namens de kerk over de vloer waardoor de kerk een gezicht krijgt en de nood in een gemeente duidelijk wordt.

Meer weten over hulp aanbieden in Lisse


Wilt u meer weten over het aanbieden van hulp in Lisse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of meld uzelf eenvoudig aan via dit inschrijfformulier. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij komen graag met u in contact.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: