Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Katwijk

Hulp aanbieden in Katwijk

Wilt u samen met onze vrijwilligers mensen helpen en het verschil maken in uw gemeente? Dan komen wij van HipHelpt graag met u in contact. U kunt samen als organisatie of als kerkelijke gemeente deel uit maken van HipHelpt, zodat we samen hulp kunnen aanbieden aan degene die het hard nodig hebben.

HipHelpt is een organisatie die hulp aanbiedt aan hulpbehoevende ondanks de financiƫle middelen of afkomst. We werken hiervoor samen met gemeenten, verenigingen, vrijwilligers en organisaties. Wilt u ook lid worden van HipHelpt en staat u graag klaar voor anderen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we het verschil maken.

Wat voor soort hulp bieden we aan?


De diversiteit aan hulp die HipHelpt aanbiedt is erg groot. Onze vereniging zet zich in voor de mensen die het hard nodig hebben. Wij zoeken aan de hand van de hulpvraag van hulpbehoevende een geschikte vrijwilliger en koppelen ze aan elkaar. U kunt als vrijwilliger zelf aangeven welke soort hulp u wilt aanbieden en waar uw voorkeur naar uitgaat. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van hulp die we aanbieden.

  • Boodschappen doen
  • Computerhulp
  • Gezelschap houden
  • Helpen met verhuizen
  • Etc.

Vrijwilliger worden in Katwijk


Wilt u ook hulp aanbieden in Katwijk? Dan komen we graag met u in contact. Het soort hulp die u kunt aanbieden is erg divers. Van het helpen bij tuinieren tot het helpen met huishoudelijke klusjes. U geeft zelf uw voorkeuren aan en wij gaan aan de slag met het vinden van een match. Het samenwerken met HipHelpt brengt veel voordelen met zich mee. We werken namelijk met verschillende partijen samen waardoor we een groter bereik hebben. Daarnaast komen de vrijwilligers namens de kerk over de vloer waardoor de kerk een gezicht krijgt en de nood in een gemeente duidelijk wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Wanneer u op zoek bent naar hulp in de buurt van Katwijk kunt u zich aanmelden via ons hulpaanvraagformulier. Wilt u uzelf aanmelden als vrijwilliger? Vul dat uw gegevens in op dit inschrijfformulier. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij komen graag met u in contact.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: