Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Hulst

Hulp aanbieden in Hulst

Wilt u als vrijwilliger, kerkelijke gemeente of organisatie meer betekenen voor uw naasten? Dan komen we bij HipHelpt graag met u in contact. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld en helpen hulpbehoevende op diverse manieren. Of het nu gaat om het doen van boodschappen of om het helpen bij verhuizen, wij staan voor iedereen klaar ongeacht de financiƫle middelen en de religie/afkomst.

Op dit moment zijn we nog niet actief in Hulst. Daarom staan we zeker open voor nieuwe samenwerkingen met organisaties of kerkelijke gemeente in deze omgeving. Samen kunnen we hulpbehoevende en vrijwilligers aan elkaar koppelen en krijgen we meer zicht op de noodzaak in de omgeving. Bent u benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vrijwilliger worden in Hulst


HipHelpt is een organisatie die hulp aanbiedt aan mensen die zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikken om hulp te regelen bij dagelijkse bezigheden, zoals koken, klusjes in huis of computerhulp. Als vrijwilliger kunt u zelf aangeven wat voor hulp u wilt aanbieden en wij gaan vervolgens aan de slag met het zoeken van een match in de omgeving van Hulst.

Wanneer u als organisatie of kerkelijke gemeente lid wordt van HipHelpt brengt dit een hoop voordelen met zich mee. Wij zetten ze hieronder voor u op een rij:
  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen dorp of stad.
  • Vrijwilligers komen namens de kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Wij komen graag met u in contact


Samen kunnen we het verschil maken door mensen te helpen die het goed kunnen gebruiken. Wij zijn een vereniging die zich inzet om te helpen waar geen helper is. Ons servicepunt ondersteunt alle HipHelpt locaties en zetten zich samen in met kerken en vrijwilligers om de hulpvragers te helpen.

Wilt u zich als gemeente of organisatie ook inzetten voor anderen in Hulst? Dan komen we graag met u in contact. Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Hulst. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: