Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Dronten

Hulp aanbieden in Dronten

Woont u in de buurt van Dronten en staat u graag klaar voor anderen? Dan zijn we bij HipHelpt op zoek naar u. Wij zijn een organisatie die hulpbehoevende mensen koppelen aan vrijwilligers. Wij staan voor iedereen klaar ongeacht de afkomst, religie of financiƫle middelen van de persoon. Samen kunnen we het verschil maken en mensen die het hard nodig hebben met kleine dingen helpen zoals het doen van boodschappen of andere klusjes in huis.

Wilt u meer weten over HipHelpt of de mogelijkheden voor een samenwerking? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@hiphelpt.nl of  085 - 130 15 35. We helpen u graag.

Sam

enwerken met HipHelpt in Dronten


Bij HipHelpt werken we veel samen met organisaties en kerkelijke gemeente. In samenwerking met deze partijen krijgen we zicht op de situatie in een dorp of stad en kunnen we het verschil maken. Wij staan voor iedereen klaar, ongeacht de religie, afkomst of de financiƫle middelen waar mensen over beschikken. Wat de hulpvraag ook is van deze mensen wij gaan samen op zoek naar een geschikte match tussen vrijwilliger en hulpzoeker.

Voordelen voor organisaties en kerkelijke gemeenten


  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in het dorp of wijk.
  • Vrijwilligers komen namens de eigen kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Over HipHelpt


HipHelpt biedt verschillende soorten hulp aan. Zowel voor mensen die op zoek zijn naar gezelschap om een praatje te maken of naar iemand die helpt met huishoudelijke taken zoals koken of stofzuigen. U kunt als vrijwilliger via het inschrijfformulier eenvoudig aangeven wat voor soort hulp u wilt aanbieden en wij zullen u koppelen aan een hulpzoeker.

Wilt u meer weten over het aanbieden van hulp in Dronten? Neem vrijblijvend contact met ons op of meld uzelf eenvoudig aan via dit inschrijfformulier. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij komen graag met u in contact.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: