Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Den Haag

Hulp aanbieden in Den Haag

Wilt u vrijwilliger worden in Den Haag of als kerkelijke gemeente lid worden van HipHelpt? Dan staan we graag voor u klaar. Wij zijn een organisatie die hulpbehoevende mensen helpt die zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikken. Samen met vrijwilligers, kerkelijke gemeenten en andere organisaties doen we er alles aan om klaar te staan voor anderen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en over het soort hulp wat we aanbieden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar en helpen u als vrijwilliger te koppelen aan een hulpbehoevende.

Hulp aanbieden als kerkelijke gemeente Den Haag


Bij HipHelpt werken we veel samen met kerkelijke gemeente en bieden we samen hulp aan aan mensen die het hard nodig hebben. Ongeacht de religie of de financiƫle middelen waar de mensen over beschikken, wij staan voor iedereen klaar. Wilt u als kerkelijke gemeente ook helpen waar u kunt en beter zichtbaar zijn? Dan komen we van HipHelpt graag met u in contact.

Wanneer een kerk zich aansluit bij HipHelpt heeft dit allerlei voordelen:
  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in het dorp of wijk.
  • Vrijwilligers komen namens de eigen kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Vrijwilliger worden bij HipHelpt


Staat u net als ons graag klaar voor anderen en wilt u een steentje bijdragen aan het welzijn van hulpbehoevende of alleenstaande? Dan komen wij van HipHelpt graag in contact met u. U kiest zelf wat voor soort hulp u aan wilt bieden. Wilt u helpen met boodschappen doen of computerhulp aanbieden? De mogelijkheden zijn oneindig. Meld uzelf eenvoudig aan via het inschrijfformulier en wij gaan voor je aan de slag met het vinden van een hulpmatch.

Neem contact op voor meer informatie


HipHelpt  werkt samen met verschillende instanties en kerken om hulpbehoevende zo goed mogelijk te kunnen helpen, dit zouden we ook graag realiseren in Den Haag. Wilt u meer weten over onze organisatie of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via info@hiphelpt.nl of 085 - 130 15 35. We helpen u graag.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: