Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Culemborg

Hulp aanbieden in Culemborg

Wij van HipHelpt zijn een organisatie die het erg belangrijk vindt om klaar te staan met andere. In vele gevallen doen wij dit samen met vrijwilligers en kerkelijke gemeenten en verenigingen. Bent u lid van zo’n gemeente of vereniging en wilt u ook hulp aanbieden aan mensen die het hard nodig hebben? Dan komen wij graag met u in contact.

Wij zijn op dit moment actief door heel Nederland maar nog niet inCulemborg. Daarom komen we graag in contact met u. Samen kunnen we het verschil maken en mensen helpen bij het doen van klusjes in huis of het doen van de boodschappen. Wij staan klaar voor mensen ongeacht de religie, financiële middelen of cultuur. Wilt u hier ook aan bijdragen? Contact ons als kerkelijke gemeente of vrijwilliger.

Wie is HipHelpt?


HipHelpt biedt verschillende soorten hulp aan. Zowel voor mensen die op zoek zijn naar gezelschap om een praatje te maken of naar iemand die helpt met huishoudelijke taken zoals koken of stofzuigen. U kunt als vrijwilliger via het inschrijfformulier eenvoudig aangeven wat voor soort hulp u wilt aanbieden en wij zullen u koppelen aan een hulpzoeker.

Wilt u meer weten over het aanbieden van hulp in Dronten? Neem vrijblijvend contact met ons op of meld uzelf eenvoudig aan via dit inschrijfformulier. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij komen graag met u in contact.

Waarom als kerk meedoen aan HipHelpt?


Hoe meer HipHelpt-locaties er zijn, hoe meer mensen in nood hulp krijgen. Een goede kans om voor kerken en gemeentelijke organisaties om actief te zijn in de buurt. Het brengt allerlei voordelen met zich mee:

  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen wijk of dorp.
  • Vrijwilligers komen namens de eigen kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Meer weten over de mogelijkheden?


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, gemeente of andere vereniging in Zwolle maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Zwolle. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: