Help ons mee!

  • Home
  • Gratis hulp bij klussen

Gratis hulp bij klussen?

Vaak valt er van alles te klussen in en rondom het huis. Bijvoorbeeld het ophangen van een lamp, of een kastje in elkaar zetten. Dit kan voor sommige mensen echter een flink obstakel zijn omdat ze zelf niet in staat zijn om deze klussen uit te voeren. Zeker wanneer iemand geen hulp kan vinden in naaste kringen of financieel de middelen niet heeft om hulp in te schakelen vormt het een zware last op de schouders. Wanneer u zich herkent in deze situatie en op zoek bent naar gratis hulp bij klussen kan Hip Helpt uitkomst bieden.

Dit kunnen heel uiteenlopende klussen zijn. Bijvoorbeeld het eenmalig monteren van een nieuwe kledingkast of dressoir, of het ophangen van een lamp of schilderij. Maar ook voor loodgieters klussen en het leggen van een nieuwe laminaatvloer kunt u een hulpvraag inschieten. Aarzel niet langer en vul direct het hulpvraagformulier in.

Hoe kan ik gratis hulp vragen


Hulp vragen kan gemakkelijk en snel via onze website. Maak gebruik van het hulpvraagformulier waar u een gedetailleerde omschrijving van uw hulpvraag kunt geven. Door een zo specifiek mogelijke omschrijving te geven van waar u hulp bij nodig heeft, kunnen we sneller een passende hulpbieder vinden die u komt helpen bij uw klussen in huis.

Hip Helpt biedt gratis hulp bij klussen


Bij Hip Helpt hebben veel vrijwilligers, kerken en parochies zich aangesloten om hun naasten een helpende hand te bieden. Zij doen dit vanuit naastenliefde en worden geïnspireerd door het Evangelie. Doordat iedere keer meer vrijwilligers zich bij ons aansluiten kunnen we op steeds meer plekken in Nederland onze hulp bieden aan mensen die dit hard nodig hebben. Wanneer u uw hulpvraag indient zoeken wij een geschikte hulpbieder bij u in de buurt die u helpt met uw klusjes in en rondom het huis.

Hip Helpt fungeert dus als verbindende factor tussen hulpvragers en hulpbieders. Onze lokale helpdesk brengt vraag en aanbod bij elkaar. Indien mogelijk zorgen we er ten alle tijden voor dat een vrijwilliger bij u in de buurt woont. Twijfel dus niet langer, vraag direct hulp aan.

Gratis hulp bij klussen vragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: