Help ons mee!

  • Home
  • Boodschappen doen voor anderen

Boodschappen doen voor anderen

Wilt u boodschappen doen voor iemand die dat zelf niet kan? Een relatief klein klusje oppakken voor een ander, zoals boodschappen doen, kan een wereld van verschil betekenen voor deze persoon. Voor u is het wellicht een klein gebaar, maar zij zijn enorm gebaat bij deze hulp.

Twee vliegen in één klap
Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, maar dit is (met name voor senioren) niet altijd de juiste oplossing. Zij zijn meer geholpen door iemand die de boodschappen voor hen doet en bij hen thuis brengt. Soms omdat zij tegelijkertijd verlegen zitten om een praatje of omdat zij simpelweg niet overweg kunnen met of beschikken over de moderne technieken om hun boodschappen te bestellen.

Samen of alleen
Boodschappen meebrengen voor een ander is een relatief eenvoudig klusje. Vaak zult u zelf ook uw  boodschappen moeten doen, waardoor u toch in de supermarkt komt. Het is dan een kleine moeite om wat extra spulletjes mee te nemen voor iemand die dit zelf niet meer kan. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met een hulpvrager naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen. Geef aan waar uw voorkeur ligt, zodat wij de juiste hulpvraag aan u als vrijwilliger kunnen koppelen.

Vrijwilliger worden
Vindt u het niet erg om af en toe een boodschap mee te nemen voor een ander? Of ziet u het zitten om samen met iemand naar de supermarkt te gaan? Meldt u dan aan als vrijwilliger bij HipHelpt. Ook voor andere klusjes kunnen wij en onze hulpvragers uw hulp goed gebruiken. Ontdek op welke plekken HipHelpt op dit moment actief is en kijk of er een locatie bij u in de buurt zit.

Vrijwilliger worden is heel eenvoudig. Gebruik ons inschrijfformulier en geef aan welke hulp u wilt bieden. De lokale HipHelpt helpdesk bij u in de buurt koppelt u vervolgens aan een hulpvrager, passend bij uw geboden service. Of u gemaakt gebruik van onze app, waarmee u zelf reageert op hulpvragen die passen bij uw talenten en tijd.

Aanmelden als vrijwilliger

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: