Help ons mee!

  • Home
  • algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Vereniging Hulp in Praktijk

HipHelpt werkt met vrijwilligers die een helpende hand bieden aan mensen in nood.
Door het invullen van deze hulpaanvraag geeft u aan niet terug te kunnen vallen op familie, vrienden of buren en niet te beschikken over voldoende financiële middelen.

De omschrijving van uw hulpvraag wordt via verschillende kanalen uitgezet naar onze hulpbieders; website, e-mail of telefoon. Uw persoonsgegevens worden alleen verstrekt aan de hulpbieder die u daadwerkelijk hulp gaat bieden.

Waar kunt u aan denken?Praktische hulp


HipHelpt zoekt een helpende hand. Het gaat om hulp die door één of twee vrijwilligers kan worden aangeboden. Wij brengen u in contact met vrijwilligers die bij u in de buurt wonen en graag iets voor hun medemens willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden. Wij verzorgen niet de (kosten van) eventueel benodigde materialen.

Sociale hulp


HipHelpt zoekt een luisterend oor of ondersteuning. Wij brengen u in contact met vrijwilligers die bij u in de buurt wonen en graag iets voor hun medemens willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden.

Vervoer en begeleiding


Wij brengen u in contact met vrijwilligers die bij u in de buurt wonen en graag iets voor hun medemens willen betekenen binnen hun tijd en mogelijkheden. Eventuele vervoerskosten die een vrijwilliger maakt komen voor de rekening van de hulpvrager.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: