1 Vrijwilliger nodig
IK HELP MEE!

Oppas verzorging van een jongetje van 16 maanden

Mevrouw vraagt per direct hulp. Ze heeft gisteren haar rechterknie uit de kom gehad en kan niet lopen. Ze zoekt hulp bij de verzorging van haar zoontje van 16 maanden. Met name vraagt ze hulp 's ochtends met het uit bed halen rond 8.00 uur en rond 14.00-14.30 als hij wakker wordt. De momenten dat ze hulp nodig heeft is: voor de maandag middag, dinsdag middag woensdag, donderdag middag en de vrijdag. 
Ze hoopt dat iemand haar hierbij kan helpen, ook al is het maar voor 1x in de week een uurtje, daar is ze al heel blij mee.
Volgende week heeft ze weer een afspraak bij de orthopeed. Dan hoort ze meer. 


In haar eigen netwerk heeft ze ook al hulp gevraagd maar er speelt momenteel van alles en nog wat, dus daar komt weinig hulp vandaan. Haar vriend is voor het werk al heel vroeg vertrokken, dus ze staat er dan alleen voor. 


De moeder vindt het fijn als de verzorging bij haar thuis plaats vindt, omdat het jongetje niet gewend is om bij onbekenden te zijn.

1 Vrijwilliger nodig
Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

IK HELP MEE!