Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 33 items in de Openstaande hulpvragen

 • Waddinxveen

  Hulp bij meubels in elkaar zetten (bouwpakketten)

  Waddinxveen

  Mevrouw (60 jar) zit door een lichamelijke beperking in een rolstoel. Ze zoekt hulp om een stellingkastje in elkaar zetten en een plank op te hangen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  kastje en plank ophangen

  Leiden

  Alleenstaande moeder vraagt hulp bij ophangen van plank en kastje. Er moet in de muur geboord worden. Waarschijnlijk met betonboor. Mw. heeft geen gereedschap. Kosten worden vergoed.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Er op uit

  Hendrik-Ido-Ambacht

  Een 80 jarige man is onlangs met zijn vrouw in de Volgerlanden komen wonen en lijdt aan Parkinsonisme. Hij loopt nog korte afstanden. Hij wil graag een maatje vinden om af en toe iets leuks mee te doen of thuis gewoon een kop koffie drinken. Hij zou het ook leuk vinden als iemand hem eens meeneemt naar de bewonersruimte van Sophiastaete. Mijnheer is goed opgeleid en heeft altijd in de scheepvaart gewerkt als loods. Hij is geïnteresseerd in vele zaken maar alles wat met scheepvaart te maken heeft dat heeft vooral wel zijn belangstelling. Hij zoekt een man uit zijn leeftijdscategorie die zo af en toe eens met hem af wil spreken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Samen erop uit

  Leiden

  75 jarige dame (heeft copd met zuurstof en herseninfarcten gehad) wil er graag eens op uit. Mw heeft een auto tot haar beschikking.  Mw wil graag een vrijwilliger die geduldig is, man/vrouw maakt niet uit, iemand met levenservaring.  Voorkeur voor iemand met rijbewijs zodat ze er met de auto opuit kunnen. Mw. kan goed communiceren, afhankelijk of ze een goede of slechte dag heeft, gaat dit de ene dag makkelijker dan de andere dag. Mw woont in Zuid-West, tegen Voorschoten aan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Baykleertjes uitzoeken en ophalen bij weggeefwinkel samen met a.s. moeder

  Leiden

  Een jonge moeder, 34 weken zwanger en net in Leiden komen wonen, heeft hulp nodig bij het uitzoeken en ophalen van babykleding bij de weggeefwinkel.Bij match graag eerst even contact opnemen met de contactpersoon van mevrouw.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Onkruid verwijderen in tuin in Leiderdorp

  Leiden

  Een mevrouw in Leiderdorp met heup- en andere gewrichtsklachten kan haar tuin niet meer bijhouden. Er staat nu flink wat onkruid. Mevrouw heeft geen financiele middelen en niemand in haar netwerk die haar hierbij kan helpen. Tuingereedschap is aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Amersfoort

  Hulp bij advies rubber van wasmachine vervangen

  Amersfoort

  Mevrouw belt voor advies om naar de rubberen rand in haar wasmachine te laten kijken. Deze is vervormd. Ze zou het fijn vinden als iemand er naar kijkt of dit te vervangen is en het na bestelling hiervan ook kan plaatsen. Wie heeft hier ervaring in? Mevrouw heeft geen netwerk en geen financiën.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hilversum

  Wandelen naast mevrouw in scootmobiel

  Hilversum

  Een oudere dame vindt het gezellig als iemand met haar mee wandelt als ze in haar scootmobiel zit. Ze vindt het fijn als er iemand mee gaat, want alleen is ook maar alleen. We zoeken iemand die eens in de twee weken beschikbaar is. Ze heeft niemand in haar netwerk. Mevrouw vindt het fijn als er eerst een kennismakingsgesprek kan plaatsen vinden. Mevrouw had een hulpbieder via HiP en deze persoon wil graag het stokje overgeven.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Kast in elkaar zetten en inruimen

  Leiden

  Jonge vrouw met 2 kinderen, 34 weken zwanger en net in Leiden komen wonen, heeft hulp nodig bij het in elkaar zetten en inruimen van een kledingkast. Bij match graag eerst contact opnemen met de contactpersoon.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Bezoeken

  Rotterdam

  Wie wil af en toe eens een eenzame 82-jarige hartpatiënt bezoeken in Hillegersberg-Schiebroek? Meneer is ook slecht ter been en zou graag af en toe eens met iemand een bakkie doen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht

  1x per week maaltijd langsbrengen

  Utrecht

  Voor een overbelast gezin met drie kinderen wordt hulp gevraagd bij het koken van een maaltijd 1x per week. De kinderen vragen veel zorg en er is veel hulpverlening betrokken bij dit gezin. De ouders staan in de overlevingsstand. Ze leven van dag tot dag en het valt hun zwaar. Wat zij nodig hebben is een paar extra handen ter ontlasting, met name rond etenstijd. We zoeken mensen die 1x per week een maaltijd langs kunnen brengen, op een vaste dag. De maaltijd kan vergoedt worden, het gaat er met name om dat zij niet zelf hoeven te koken. De kinderen zijn goede eters. Ouders kunnen betalen via een Tikkie. Moeder is allergisch voor avocado's en het gezin eet vegetarisch (geen vis, geen vlees) Vanuit het netwerk kan geen hulp geboden worden: niet in de buurt en door ziekte.Wie wil er een helpende hand bieden, voor eerst een periode van 3 maanden?Contact loopt eerst via contactpersoon.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwegein

  Hulp bij dingen ophangen

  Nieuwegein

  HiP: Wij zoeken iemand die gordijnrails kan ophangen. Indien je niet beschikt over een klopboormachine dan kan dit toch worden geregeld !! Eén hulpbieder heeft zich al aangemeld, nu nog een tweede hulpbieder ... Cliënt is onlangs van de vrouwenopvang naar een zelfstandige woning verhuisd in de wijk "Wijkersloot" met haar zoontje. Ze heeft niet zoveel geld en netwerk om te helpen met klussen. Ze is op zoek naar iemand die voor haar 2x een gordijnrails kan ophangen.  Omdat er hard wordt gewerkt in de woning zou het mooi zijn als dit aansluitend gedaan kan worden vanaf 1 Juli.   
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer