Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 25 items in de Openstaande hulpvragen

 • Westelijke Mijnstreek

  Wie helpt een ouder echtpaar in de tuin?

  Westelijke Mijnstreek

  Een ouder echtpaar (82 & 84) zoekt hulp bij tuinonderhoud. Het betreft vooral snoeiwerkzaamheden in hun tuin. Sinds vorig jaar lukt dit niet meer. Beide hebben reuma. Mijnheer heeft vorig jaar een hartinfarct gekregen en kan sindsdien niet meer de tuin onderhouden. Omdat het nu winter is heeft het nog even tijd maar het moet wel gebeuren anders woekert de tuin verder
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Mevrouw (25) zoekt een (wandel)maatje. Mevrouw heeft een psychische kwetsbaarheid. Voor haar gezondheid is het belangrijk dat ze regelmatig gaat wandelen, dit is voor haarzelf lastig om alleen te doen. Een wandelmaatje zorgt ook voor gezelligheid. Daarnaast staat ze er ook open voor om andere dingen samen te doen. Mevrouw heeft weinig netwerk en niet de middelen om hulp in te kopen. Het zou leuk zijn als iemand reageert van ongeveer dezelfde leeftijd. Het gaat om een half jaar ongeveer eens per twee weken. Uiteraard ben je er vrij in om te plannen wat het beste uitkomt. Wie zou wat van haar tijd willen geven voor mevrouw? Ze zal er heel blij mee zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Hulp bij meubels in elkaar zetten (bouwpakketten)

  Rotterdam

  Bij een meneer met slecht zicht in Centrum is het slot van de toiletdeur kapot. Door zijn oogziekte kan hij dit zelf niet repareren. Is er iemand die hem hierbij kan helpen? Dat zou enorm fijn zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Bezoeken

  Hendrik-Ido-Ambacht

  Een oudere dame van 85 die zich verplaatst in een scootmobiel zou graag iemand willen ontmoeten die een maatje voor haar kan zijn.  Zij zou het leuk vinden om samen met deze vrijwilliger regelmatig dingen te ondernemen zoals samen boodschappen doen en om over en weer elkaar te bezoeken. Het liefst zou ze op pad willen met iemand die ook in een scootmobiel zich verplaatst maar dat is niet noodzakelijk.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Waddinxveen

  Mankracht

  Waddinxveen

  Zoals wellicht bekend is, moet Het Bruisnest het pand verlaten van de gemeente. Er is nog een kleine kans dat we blijven bestaan. Vandaar de volgende hulpvraag. Op dinsdag 28 januari moeten wij al onze spullen in de verhuiscontainer plaatsen. Zijn er mensen bereid om ons te helpen. Het is best een hele klus voor alleen onze kwetsbare doelgroep. Maandag 27 jan van 18.30 tot 20.30   Graag even een mailtje naar s.steen@hiphelpt.nl wanneer je kan zodat de coordinator weet wie hij kan verwachten.  
  10 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil kopje koffie drinken met eenzame mevrouw?

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere mevrouw, 86 jaar, zoekt iemand die met haar 1 x per wek of 1 x per 2 weken een kopje koffie wil drinken. Zij voelt zich eenzaam sinds het overlijden van haar man vorig jaar. Zij woont in een aanleunwoning en gaat 3 x per week naar de dagopvang in Beek.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwegein

  vloerbedekking leggen

  Nieuwegein

  We zijn op zoek naar hulp voor iemand wiens huis vorig jaar a.g.v. een brand is verwoest. Haar volledige inboedel is verloren gegaan. Haar huis is inmiddels gerenoveerd, maar wordt casco opgeleverd. Er moet  vloerbedekking gelegd. Ze krijgt donderdag 23 januari de sleutel en ze moet 3 februari haar noodwoning verlaten. Mw zit in een scootmobiel is lichamelijk beperkt. Haar netwerk en sociale kring is heel erg klein.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil kleren wassen voor iemand die revalideert in het ziekenhuis?

  Westelijke Mijnstreek

  Alleenstaande meneer wordt eind februari/begin maart geopereerd in het ziekenhuis en moet daarna 4 a 6 weken in het ziekenhuis revalideren. Hij zoekt iemand die in die periode voor hem de was wil doen zodat hij schone kleren in het ziekenhuis heeft. Het gaat om ziekenhuis Sittard of Maastricht (is nog niet zeker)
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Hulp bij sauzen

  Veenendaal

  Shannah wordt begeleid door Kwintes. Ze gaat in de eerste helft van februari verhuizen naar de Korenbloemstraat. De wanden van haar woon- en slaapkamer hebben afschrikwekkende kleuren en zijn ook gedeeltelijk beschadigd. Voor haar onleefbaar. Ze wil de wanden graag wit/creme gesausd hebben. Ze leeft van een minimaal inkomen en kan geen beroep doen op familie- en/of vriendenkring om haar te helpen. Voor verf en kwasten zorgt ze zelf.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  Meneer (39) is op zoek naar een maatje waar meneer dingen mee kan ondernemen en ondertussen om raad kan vragen of dingen kan vertellen die er privé spelen. Meneer heeft het pittig thuis, moet 'veel ballen in de lucht houden'. Daarom zou het hem opluchten om over deze zaken af en toe eens te kunnen sparren met een maatje. Of om het er soms juist even niet over te hebben. Meneer heeft verder weinig netwerk. Wie zou deze meneer wat van zijn tijd willen geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  Mevrouw zou het erg fijn vinden als iemand haar komt bezoeken. Zij zit in een rolstoel als zij naar buiten gaat. Mevrouw zou het fijn vinden om op dinsdagmiddag of op donderdagmiddag bezoek te krijgen. Als dat niet lukt, kunnen we even overleggen over een tijd die voor beiden goed schikt. Mevrouw voelt zich erg eenzaam. Zij heeft niet de middelen om hulp in te kopen. Ook heeft zij geen netwerk om op terug te vallen. Ze vindt het leuk om bijvoorbeeld een spelletje te doen of samen een boodschapje te doen. Het is in eerste instantie voor een half jaar. De hulpbieder is wel vrij om na dat halfjaar te besluiten om door te gaan met de bezoeken. Wie zou wat tijd vrij willen maken voor deze mevrouw?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Chauffeur met 'grote' auto gezocht

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Vervoershulp gevraagd voor een Iraaks gezin op vrijdagavond 7 februari. Dit gezin heeft geen auto en wil op die avond graag naar Zeist om een bijbelstudie mee te maken. Het is een bijbelstudie met Irakese mensen, vandaar in Zeist. Het gezin bestaat uit 5 personen, waarvan de jongste in een kinderzitje moet. Is er iemand die dit gezin kan wegbrengen om 17.00 uur (bijbelstudie begint om 18.00 uur) en/of ophalen om 20.30 uur? Kun je alleen wegbrengen of ophalen, zou je dan ook willen reageren? Km vergoeding wordt betaald.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer