Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 33 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Wie biedt een steuntje in de rug?

  Zwijndrecht

  Mevrouw komt eind oktober thuis na opname bij Yulius, zij zoekt een vrijwilliger die haar tijdens haar herstel wil helpen met het oppakken van dingen. Een vrijwilliger die een steuntje in de rug geeft en er op uit gaat met mevrouw. Ergens koffie drinken, een wandeling, een activiteit, alles in overleg - wat op dat moment het beste past. Mevrouw houdt van schilderen en tuinieren, het is wellicht leuk om ook daarin samen iets te ondernemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zeist

  Hulp bij verven

  Zeist

  Mevrouw met weinig netwerk, zoekt na scheiding hulp bij het verven van de muren in haar nieuwe huis. Zoals woonkamer, gang, trap, keuken. Wie kan mevrouw helpen 1 van deze ruimtes onder handen te nemen?
  1,2 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht

  Hulp bij schoonmaken

  Utrecht

  Voor een mevrouw zoeken we tijdelijke ondersteuning (max 3 maanden) in de huishouding. Het gaat om 1x per twee weken helpen met het meest noodzakelijke: badkamer, toilet en stofzuigen. Door de behandeling van haar ziekte heeft zij geen energie en is na een afwasje helemaal buiten adem. In november wordt zij geopereerd. Mevrouw is mantelzorger voor haar dochter, deze heeft ernstige autisme. Zij kan ook niet het huishouden overnemen. Er is WMO aangevraagd maar daar is een lange wachtlijst, ook de spoedwachtlijst is lang. Er is geen netwerk waar ze op terug kunnen vallen en er zijn geen financiële middelen om hulp in te kopen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Trollywieltjes repareren

  Rotterdam

  Bij een mevrouw in Delfshaven zijn de wieltjes van haar keukentrolley kapot. Haar oven staat hier op en nu durft zij de oven niet te gebruiken, omdat zij bang is dat hij niet stabiel staat en er af valt. Kan iemand hier even naar kijken? Mevrouw heeft gereedschap.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Muren behangklaar maken

  Rotterdam

  Bij een oudere mevrouw uit Delfshaven Schiemond is er hulp nodig bij het behangklaar maken van een aantal muren in slaapkamer en hal. Door lekkage schade begin 2019 (overlopen riolering) is het huis van mevrouw beschadigd geraakt. In onder andere de gang en een slaapkamer is het behang er af en is de vloer kaal. Door een combinatie van factoren (psychische problemen, netwerk dat te druk is, gezondheidsproblemen) overziet zij de klussen die moeten gebeuren niet. Zij zou daar graag hulp bij willen zodat ze deze winter er weer warm en gezellig bij kan zitten. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij computer/techniek

  Ede

  Meneer (61) vraagt hulp om wat meer inzicht te krijgen in zijn mobiele telefoon en computer. Het is een meneer met autisme en een verstandelijke beperking. Meneer kan al wel wat op de computer en zijn mobiele telefoon, maar wil er graag nog wat meer mee kunnen. Zijn vraag is of er iemand is die hem daar een paar keer mee zou willen/kunnen helpen. Waarschijnlijk is twee of drie keer komen wel genoeg. Het liefst op een woensdag of vrijdag tussen 2 en 5 uur. Wie wil wat van zijn tijd geven voor meneer?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zeist

  Hulp bij computer/techniek

  Zeist

  Mevrouw van 51 uit zeist west zoekt handje hulp bij begrijpen van haar pc. Mw woont zelfstandig en heeft ook hulp van bemoeizorg.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwegein

  Mankracht

  Nieuwegein

  Een hulpvraag wordt gesteld door welzijnsorgnisatie Geynwijs voor een alleenstaande moeder met twee kinderen zonder netwerk of financiele middelen. Het gaat om het verplaatsen van een wasmachine van een keuken in een eensgezinswoning naar een badkamer op de eerste verdieping. Er is een aansluiting aanwezig. Wij zoeken hiervoor twee hulpbieders. 
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil mevrouw begeleiden naar het ziekenhuis?

  Westelijke Mijnstreek

  Mevrouw heeft begeleiding nodig naar het ziekenhuis. Zij moet op dinsdag 5 november om 12.30 uur naar het Zuyderland ziekenhuis Sittard voor een algeheel onderzoek i.v.m. evenwichtstoornissen. Het zou fijn zijn als zij ongeveer om 11.45 opgehaald kan worden.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Lelystad

  Mankracht

  Lelystad

  Meneer zoekt een auto en aanhangwagen om tuinafval af te voeren naar de stort.Vanwege geen sociale netwerk en geen financiele middelen kan hij geen auto en aanhanger lenen. Hij heeft alles al klaar liggen.  Meneer kan zelf meehelpen om te tillen en mee te rijden naar de stort.HVC pasje is aanwezig voor de stort.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Lelystad

  Hulp in de tuin

  Lelystad

    Een oudere dementerende vrouw zoekt iemand die haar voortuin bij kan snoeien. Er is een snoeischaar aanwezig maar die is verouderd. Er is geen elektrische snoeischaar aanwezig.Mevrouw heeft geen sociaal netwerk en financien om deze klus op te lossen.      
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  di. of do. ommetje maken

  Rotterdam

  Mevrouw van 79 in Zuidwijk is geopereerd aan haar knie en moet dagelijks een wandelingetje maken om weer aan te sterken. Ze krijgt hulp van de Fysio. Een dochter helpt met de boodschappen, maar kan niet meer doen dan dat i.v.m. haar gezondheid. Wie heeft er op dinsdag of donderdag tijd om even een half uurtje met mevrouw naar buiten te gaan voor een wandelingetje?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer