Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 38 items in de Openstaande hulpvragen

 • Nieuwegein

  Hulp bij vloer leggen

  Nieuwegein

  Graag zoek ik hulp voor het verder afwerken en leggen van mijn Laminaat vloer in de woonkamer. In Juli ben ik verhuisd naar deze woning. Mijn netwerk is maar zeer beperkt. Eén familielid helpt me zo nu en dan, maar heeft een broze gezondheid en daardoor beperkt. Ik woon in de wijk "de Doorslag"en ben een alleenstaande vrouw van 54 jaar oud. Wie kan mij hierbij helpen ? Oh en ik help graag mee !!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht

  Hulp in de tuin

  Utrecht

  Voor een alleenstaande vrouw zoeken we iemand die voor haar onkruid kan verwijderen uit haar voortuin. Het staat enorm hoog en mevrouw kan er bijna niet meer langs met haar scootmobiel. Het zijn het meest tegels waar onkruid tussen groeit. Mevrouw kan het niet meer zelf door COPD. Er is een zoon die in de buurt woont maar die doet al veel voor z'n moeder. Verder is er geen netwerk en zijn er beperkte financiële middelen. Er is wel wat tuingereedschap aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Jaloezie├źn (de)monteren

  Zwijndrecht

  Bij een alleenstaande dame van 61 jaar, wordt binnenkort de woning gerenoveerd. Voordat dit gaat gebeuren moeten de jaloezieen en gordijnen gedemonteerd worden ( en naderhand weer gemonteerd). Wie helpt haar bij deze klus? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Er op uit

  Rotterdam

  87-jarige dame (Zevenkamp) in een rolstoel zou graag eens winkeltjes kijken of een kopje koffie drinken op de Hesseplaats/Binnenhof. Zij is al heel lang niet meer echt van huis van geweest. Wil iemand eens met haar op stap?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Groningen

  Hulp in de tuin

  Groningen

  Voor een alleenstaande man zoeken we met spoed iemand die kan helpen met het leeg halen van zijn tuin. Meneer heeft altijd bij zijn moeder gewoond, maar die is onlangs plotseling overleden. Hij heeft eerder dan verwacht een nieuwe woning gekregen en zijn huis moet voor 3 september opgeleverd worden. Er zijn geen netwerk en financiën en meneer is zelf niet in staat iets te doen. Het is een vrij grote tuin waar struiken uitgehaald moeten worden. Er moet veel gebeuren, maar alle hulp is welkom en alle beetjes helpen. We zoeken iemand die een dagdeel kan helpen. Er is weinig gereedschap, wel een schep en een kruiwagen. De contactpersoon helpt ook mee.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Mankracht

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Gezocht, sterke mensen die een auto met trekhaak en kar tot hun beschikking hebben. De kar kan eventueel ergens anders geleend worden. Voor een alleenstaande moeder die oude spullen uit een schuur opgeruimd moet hebben, zodat er weer overzicht komt. Te beginnen met witgoed, koelkast en diepvries. Verder in overleg met mevrouw. Het kan allemaal gratis naar de milieuestraat.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil met dementerende vrouw boodschappen doen?

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere mevrouw heeft dementie en zoekt iemand die met haar boodschappen wil doen. Mevrouw koopt nu dingen die niet nodig zijn of vergeet spulletjes. Daarmee ontstaat er een overschot aan boodschappen die niet gebruikt worden. Ook liggen er vaak levensmiddelen in de ijskast die over datum zijn. Mantelzorger is overbelast en niet in de mogelijkheid om dit samen met mevrouw te doen. Het gaat dan om kleine wekelijkse boodschappen voor 1 persoon. De avondmaaltijden krijgt zij van een maaltijdservice. Het zou fijn zijn als iemand samen met mw het lijstje maakt, de koelkast controleert en de boodschappen haalt en inruimt. Mevrouw heeft zelf een pinpas, maar als zij niet in de mogelijkheid zou om mee te gaan (vanwege lichamelijke klachten) dan is contact geld aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Af en toe een middagbezoekje in Leiden Zuid-West

  Leiden

  Een hoogbejaarde mevrouw, nog zelfstandig wonend in Leiden Zuid-West, zou het fijn vinden als, ongeveer 1 keer in de 2 weken, iemand 's middags bij haar langskomt om haar even gezelschap te houden en een praatje met haar te maken. Mevrouw is slechtziend, niet (meer) mobiel en dreigt te vereenzamen. Het gaat waarschijnlijk om een korte periode; er loopt een indicatie-aanvraag voor opname in een verzorgingshuis.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil mevrouw helpen met de wasmachine?

  Westelijke Mijnstreek

  Mevrouw, 55 jaar, is onlangs verhuisd. Het probleem is nu dat de wasmachine niet werkt, deze pakt geen water. Mevrouw staat onder bewind en heeft geen geld voor professionele hulp. Zij heeft hersenletsel waardoor zij moeite heeft om dingen te organiseren. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Hulp in de tuin

  Westelijke Mijnstreek

  Mevrouw, 75 jaar, zoekt iemand die voor haar het gras wil maaien en wat onkruid verwijderen. Haar zoon doet dit normaal maar die is enkele weken met vakantie. Mevrouw heeft fibromyalgie en kan het niet meer zelf. Structuur en regelmaat zijn belangrijk voor haar
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Hulp bij verven

  Rotterdam

  Jonge moeder in Schiebroek heeft brand gehad ineen slaapkamer van haar appartement, die doorgeslagen is naar de gang.Helaas is zij niet verzekerd, dus zij moet alle schade zelf betalen. Het was de slaapkamer van een van haar zoontjes, die van de schrik aan het bekomen is op Curacao. Nu komt hij volgende week weer thuis en het zou heel belangrijk voor hem zijn als het verfwerk weer hersteld was, zodat hij niet meer aan de brand herinnerd hoeft te worden. Is er iemand die op korte termijn zou kunnen verven bij deze mensen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Maatje gezocht!

  Hendrik-Ido-Ambacht

  Voor een zelfstandig wonend, ouder echtpaar zijn we op zoek naar een maatje: Meneer is invalide door de ziekte Parkinson en gaat 2 dagen per week naar een zorgboerderij. Op de andere dagen wordt hij opgevangen en verzorgd door zijn vrouw. Mevrouw is druk bezig om een duo-fiets te regelen (ook voor andere zelfstandig wonende Ambachters) om (samen met een maatje) te kunnen fietsen. Wie wil één keer per week/ 14 dagen bij meneer op bezoek en een praatje maken of een wandeling?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer