Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 27 items in de Openstaande hulpvragen

 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Wie helpt deze dames om hun vakantie te vieren

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Het NDB heeft in Mariënberg een stacaravan. Nu heeft zich een mw & dochter zich aangemeld. Zij hebben in hun netwerk nagevraagd maar er is niemand die hun kan brengen. Door de lichamelijke conditie van mw. is zij niet in staat om met het openbaar vervoer te gaan. Mw wil graag haar elektrische fiets mee. Mw heeft COPD en kan niet op een gewone fiets fietsen. Concrete vraag: Op 25 mei een mw & dochter met elektrische fiets naar Mariënberg brengen en op zaterdag 1 juni weer ophalen. 25 mei kunnen ze om 15 uur in de caravan en 1 juni om 10.30 er weer uit. Er wordt een kilometer vergoeding van 0,19 ct gegeven.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Vlaardingen

  Er op uit

  Vlaardingen

  Vriendelijke bijdetijdse 90 jarige weduwe wonend in de wijk Holy Zuid Vlaardingen wil graag als het mooi weer is met de rolstoel erop uit, hoewel ze nog voor haar leeftijd goed ter been is achter een rollator om in haar buurt een boodschapje te doen. Zij heeft een normaal postuur. Wilt u/ wil jij met haar een keer in de week of een keer in de 2 weken erop uit in de natuur langs de vaart, wat niet zover lopen is vanaf haar huis.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp bij computer/techniek

  Zwijndrecht

  Wie wil een oudere dame zonder technisch netwerk helpen om Digitenne te installeren? Mevrouw heeft de doos in huis en het moet voor 30 april geinstalleerd zijn anders gaat haar beeld op zwart.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp in de tuin

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande vrouw zoekt voor haar heg ( Liguster) iemand die de heg van 4 meter terug kan snoeien tot ongeveer 1 meter. Zij heeft al eerder hulp gehad van HIP voor haar tuin en vraagt ons daarom opnieuw. Mevrouw heeft geen netwerk om haar heen, ook geen kinderen en is niet in staat om een tuinklusbedrijf te betalen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  MAS studenten gevraagd voor oppas aan huis

  Veenendaal

  Welke MAS studenten willen hun stage uren vullen met het oppassen op twee kinderen? De kinderen zijn 3 en 1,5 jaar oud. De moeder moet volledig rust houden vanwege zwangerschapsproblemen waardoor er een vroeggeboorte dreigt. Zij is 17-07-2019 uitgerekend en heeft tot dit tijd dus hulp nodig. De kinderen zijn beiden nog niet zindelijk, en moeten dus regelmatig verschoond worden. Dit kan de moeder zelf ook, maar dan heeft ze nog wel hulp nodig om het kind op de commode te tillen. Je kunt spelletjes met de kinderen doen, een boekje voorlezen, liedjes zingen, een stukje wandelen en meer van dit soort activiteiten. We zoeken oppas voor de maandag, dinsdagmorgen en de woensdag. De overige dagen is er al hulp. Het is zeker mogelijk om dit na schooltijd te doen, ook daar is dit gezin mee geholpen. Ze woont vlak bij het Ichtus College, dus het is goed te doen om gelijk uit school door te gaan naar dit gezin. Ook is het prima als je maar af en toe kunt, alle beetjes helpen! Wie helpt dit gezinnetje uit de nood?!    
  5 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Hulp bij dingen ophangen

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere man zoekt hulp ij het plaatsen van een badbeugel. Hij heeft niemand die dit voor hem kan doen en de woningvereniging doet dit ook niet. Voor zijn veiligheid is het erg belangrijk dat de beugel snel geplaatst wordt.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Wie wil er op twee kinderen van 3 en 1,5 jaar oud passen?

  Veenendaal

  Oppas gezocht voor twee kinderen van 3 en 1,5 jaar oud. De moeder moet volledig rust houden vanwege zwangerschapsproblemen en dreigende vroeggeboorte. Zij is 17-07-2019 uitgerekend en heeft tot die tijd dus hulp nodig. De kinderen zijn beide nog niet zindelijk, en moeten dus regelmatig verschoond worden. De kinderen kunnen niet naar een kinderdagverblijf in verband met hun geloofsovertuiging wat consequenties heeft voor hun eetgewoonte en activiteiten. Daarom is het ook de bedoeling dat de hulp bij hen in huis komt en niet bij de hulpbieder thuis gegeven kan worden. Hun eigen netwerk is klein en bieden al hulp voor wat mogelijk is. Alleen voor de maandag, dinsdagmorgen en de woensdag is er nog geen hulp Wie helpt dit gezinnetje uit de nood?! Al is het maar voor een paar uurtjes, alle beetjes helpen! Uren kunnen in overleg worden afgesproken
  5 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Ede

  Mankracht

  Ede

  Mevrouw (48) vraagt hulp op woensdagmorgen 1 mei bij het verhuizen van haar spullen. Het gaat om het dragen van dozen en tassen vanuit huis in de verhuiswagen en vice versa. Ook de wat zwaardere spullen: koelkast en gasfornuis. De hulp wordt alleen voor de ochtend gevraagd en dat zou goed moeten kunnen wat het werk betreft. Mevrouw gaat gelijkvloers wonen.Het is een verhuizing van Ede naar Bennekom. Het vervoer zelf is geregeld. Mevrouw heeft een erg laag inkomen en nauwelijks netwerk... Het zou daarom super fijn zijn als er twee hulpbieders samen zouden kunnen helpen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Mevrouw leren fietsen

  Leiden

  mevrouw wil  graag leren fietsen en heeft niemand in haar omgeving die haar dat kan leren. Ze heeft inmiddels van iemand een fiets gekregen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Voedselpakket ophalen

  Zwijndrecht

  Voor een client van de Voedsellbank Zwijndrecht zoeken wij een een HIP hulpbieder die structureel 2 -wekelijks (in de even weken) een voedselpakket wil ophalen en wil brengen bij de client thuis.  Let op dus 1 x per 2 weken !! Voedselbank op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur, Sumatralaan 60, Zwijndrecht
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Tijdelijke oppas voor een 1 jarige

  Veenendaal

  Voor een jonge moeder met 4 kinderen zoeken we tijdelijk op dinsdag- en vrijdagochtend oppas voor haar jongste, een baby van één jaar.  Mevrouw volgt namelijk op die ochtenden een inburgeringscursus. Daar is ze al een tijd niet meer geweest vanwege gebrek aan oppas. Het gaat om dinsdag en vrijdagochtend. Vanaf ca 8.30 tot 12.30.Er is een aanvraag voor kinderdagopvang voor die ochtenden, maar alle kdv's in de buurt hebben geen plek. Mevrouw kan niet fietsen of autorijden en dus beperkt tot alles wat ze lopend kan bereiken. De hulpvraag duurt tot dat er een andere mogelijkheid is gevonden. Wie wil deze vrouw helpen?! Ook als je maar af en toe kan horen wij het graag.
  4 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Gorinchem

  Wanden van de woonkamer opfrissen

  Gorinchem

  Mevrouw (57 jaar) vraagt hulp met het sauzen van 3 muren in de woonkamer. Mevrouw is vanwege lichamelijke problematiek niet in staat om dit zelf te doen. Er is achterstallig onderhoud. Haar hulpverlener van het Leger des Heils heeft verf voor haar geregeld. Haar hulpvraag is groter maar we hebben het afgebakend tot dit. Ze heeft geen familie en mensen in haar omgeving die haar kunnen helpen.   Mevrouw is van 10 - 28 mei naar Turkije, ze spreekt beperkt Nederlands. Verf en rollers zijn aanwezig. Wie wil haar woonkamer weer opfrissen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer