Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 35 items in de Openstaande hulpvragen

 • Leiden

  Er op uit

  Leiden

  Een 91-jarige meneer heeft hulp nodig om er even op uit te gaan met de scootmobiel. Meneer heeft vasculaire dementie en komt er zelf niet meer zo toe om naar buiten te gaan. Een kopje koffie en een praatje vindt meneer ook gezellig! Frequentie: 1 x per 2 weken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Repareren van kastdeurtjes

  Dordrecht

  Een hulpbehoevende mevrouw zoekt iemand die haar kan helpen met het repareren van deurtjes van een dressoir en kaptafel. De deurtjes hangen er half uit en de kastjes kunnen nu niet gebruikt worden. Er is geen gereedschap aanwezig. Mevrouw heeft eerder hulp gehad van HiP en was hier erg blij mee.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Voedselpakket bezorgen op 26 november in Soesterberg

  Soest

  Voor een meneer met rugproblemen en weinig financiële middelen zoeken wij iemand die het voedselpakket van de voedselbank op dinsdag 26 november tussen 14.30 en 15.00 uur kan ophalen in Soest en bezorgen in Soesterberg. Meneer is afhankelijk van deze hulp. Meneer heeft een slechte rug en kan daarom de tassen niet dragen. Er zijn te weinig financiën om naar Soest te komen met OV.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Wandelen

  Leiden

  Mw. van 95 jaar (Leiden Zuid-West) kan niet meer zelfstandig naar buiten en zou graag eens een ommetje maken in de rolstoel en een kopje koffie drinken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Amersfoort

  Hulp bij verplaatsen van diverse kasten

  Amersfoort

  Meneer vraagt hulp met het verplaatsen van diverse kasten. Meneer is onlangs verhuisd en de kasten staat niet op de juiste plek, zodat het op dit moment stagneert met opruimen en uitpakken van de dozen. Er staan 2 kasten boven in het huis, deze moeten verruild worden. En er zijn 2 kasten buiten die moeten in de schuur gezet worden. Meneer kan ook meehelpen. Er spelen nog meer dingen en meneer krijgt begeleiding door een professional van Welzin. Meneer kan niet terugvallen op netwerk. Er zijn geen financiele middelen om hulp in te kopen. Wie wil deze meneer hierbij helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  SPOED! Maaltijden koken

  Zwijndrecht

  Bij een gezin met vier kinderen (15, 13, 10 en 7 jaar) Is de moeder geveld door een virusinfectie. Mevrouw heeft een traumatisch verleden en gaat beginnen aan een intensieve therapie. Op advies van de behandelaar moet zij het nu zeer rustig aan doen. Dit lukt haar beter wanneer voor haar gezin de warme maaltijden gekookt worden. Dit kan bij haar thuis, maar u kunt ook thuis koken en de maaltijd bij haar afleveren. Wie is de redder in nood in deze acute situatie?
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Leiden

  Bezoeken

  Leiden

  Een 87-jarige meneer zoekt een maatje waar hij mee kan praten over biologie en ecologie. Hij heeft nu niemand in zijn omgeving die deze belangstelling deelt.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Hulp bij plaatsen en aansluiten van een droger

  Dordrecht

  Alleenstaande, verstandelijk beperkte, moeder vraagt hulp met het verplaatsen van de droger vanuit de slaapkamer naar de badkamer. Dit is gelijkvloers. De vraag is of deze aangesloten kan worden, hiervoor dient er een badkamerstopcontact geplaatst te worden, elekriciteitsdraden zijn aanwezig. Tevens is er ook de vraag of er een kastje verhangen kan worden. Mevrouw kan niet terugvallen op sociaal netwerk (ouders op leeftijd) die haar hierbij kan helpen. Omdat mevrouw niet weet welk stopcontact er voor de aansluiting in de badkamer aangeschaft moet worden, wil ze hierbij graag advies van de hulpbieder. Mevrouw beschikt over een Wajong uitkering wat betekent dat ze geen middelen heeft voor een klusjesman. Welke vrijwilliger met gereedschap kan haar hierbij helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Mankracht

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Voor een mevrouw/meneer van 57 jaar, hulp om een zonnescherm op te draaien. Het is niet duidelijk waarom het niet "gewoon" kan? Er is wel gereedschap aanwezig. Graag iemand die verstand heeft van reparatieklussen.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Voedselpakket ophalen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande man krijgt wekelijks een pakket van de voedselbank. Normaal gesproken haalt hij dit zelf op. Nu is meneer geblesseerd en zit met zijn arm in een mitella, waardoor hij niet zelf zijn pakket kan ophalen. Wie wil dit de komende 6 weken voor hem doen? Voedsel pakket kan opgehaald worden in de Sumatralaan 60 elke vrijdag tussen 14.00 en 16.00 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Klusjes in huis

  Zwijndrecht

  Bij een 82 jarige, alleenstaande vrouw (weduwe sinds maart dit jaar) zijn wat klussen op te knappen. Mevrouw heeft jaloezieen overgenomen van haar buren, maar deze moeten nog opgehangen worden. Als het goed is, zijn ze precies op maat.  Haar man heeft in het verleden (na een periode van dementie) geprobeerd de plinten op te knappen, en dat is niet echt gelukt. Er zijn nog geen nieuwe plinten aanwezig. Mevrouw heeft een nieuw bed gekocht met elektrische bediening en voelt zich niet zo veilig met de aansluiting. Ze zou graag iemand hebben die dit even nakijkt en eventueel aanpast.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Utrecht

  Hulp bij schoonmaken onder en achter haar bed

  Utrecht

  Mevrouw vraagt hulp met het schoonmaken achter en onder haar bed. Omdat mevrouw ernstig ziek is, kan ze het niet zelf doen, maar het is wel van belang dat het schoon is. Het bed is zwaar, dus 2 personen zijn voor deze hulpvraag nodig. Haar netwerk heeft al heel veel voor haar gedaan en voor deze hulpvraag is er bij hen geen ruimte meer. Ook kan zij de hulp niet inkopen omdat ze financieel geen mogelijkheden heeft.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer