Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 26 items in de Openstaande hulpvragen

 • Lelystad

  Hulp bij dingen ophangen

  Lelystad

  Een oudere mevrouw zoekt iemand die voor haar 1 lamp en 2 plankjes kan ophangen in haar slaapkamer. De lamp en de plankjes zijn al aanwezig. Mevr heeft geen sociale contacten en geen financiele middelen. Er is geen gereedschap aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere mevrouw, 79 jaar, zoekt iemand die met haar naar het ziekenhuis wil gaan. Zij loop met een rollator. Mevrouw wil graag dat de vrijwilliger met haar mee gaat naar de afspraak. Zij moet op 3 maart om 15.20 in het Zuyderland ziekenhuis zijn bij de uroloog. Graag contact opnemen met de contactpersoon voor het maken van de afspraak.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere mevrouw, 79 jaar, zoekt iemand die met haar naar het ziekenhuis wil gaan. Zij is slecht ter been en cognitief niet sterk. Zij vindt het prettig als de vrijwilliger mee naar de afspraak gaat. Mevrouw heeft verder niemand die haar kan helpen. De afspraak is bij de gynaecoloog in het Zuyderland Ziekenhuis op 10 april om 13.30 uur.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Wie wil er een keer naar de Schans rijden?

  Soest

  Voor een meneer zijn wij op zoek naar twee vrijwilligers die hem kunnen helpen met het wegbrengen van een salontafel, een 2-zitsbank en een fauteuil naar de Schans. Deze meubels zijn van eikenhout gemaakt. Ook heeft meneer twee ouderwetse tv's staan die naar de Schans gebracht kunnen worden. Meneer heeft gezondheidsproblemen waardoor hij niet in staat is dit zelf te doen. Hij wil heel graag zijn flat gezellig maken maar deze staat nu behoorlijk vol. Voor het opruimen van de kleine spullen heeft hij hulp van een medewerker van Amerpoort. Meneer woont op de tweede verdieping en er is geen lift aanwezig. Graag hulp van iemand die beschikt over een auto met een trekhaak en een aanhangwagen. Een aanhangwagen is eventueel ook te leen bij RMN (borg € 50,00). Meneer heeft geen sociaal netwerk waarop hij een beroep kan doen en heeft ook geen financiële middelen om hulp in te kopen. Wie kan en wil er een keer naar de Schans rijden voor deze meneer?
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Capelle aan den IJssel

  Hulp bij vloer leggen

  Capelle aan den IJssel

  Oudere dame in Alexander (het Lage Land) met veel lichamelijke klachten verhuist naar een 55+ woning en heeft hulp nodig bij het leggen van laminaat.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Groningen

  Hulp bij sauzen

  Groningen

  Voor een minderjarige vluchteling zoeken we iemand die een dagdeel kan helpen met het verven van de muren van zijn studio. Hij wordt begeleidt door Viyuna en gaat opzichzelf wonen. We zoeken iemand die hem het sauzen zou willen leren. De materialen zijn al in huis. Er is geen ondersteunend netwerk aanwezig en er zijn geen financiën om iemand in te huren.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Chauffeur voor de voedselbank 1 keer in de vier weken

  Soest

  Voor de Voedselbank Soest zoeken wij iemand voor de chauffeurspoule. Wie kan er 1 keer in de 4 weken op dinsdagmiddag rond 15.30 uur naar 4 adressen in Soest rijden? We helpen mensen die het pakket nodig hebben maar zelf niet in staat zijn om het voedselpakket op te halen bij de voedselbank. Tevens beschikken deze mensen niet over een sociaal netwerk om hun pakket op te laten halen.   
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Een spelletje onder het genot van een kopje koffie of thee! Iets voor jou?

  Veenendaal

  Netwerk voor Jou zoekt voor een jonge vrouw (ongeveer 40 jaar) een vrouwelijk maatje van ongeveer dezelfde leeftijd.  Mevrouw voelt zich 's avonds en in de weekenden eenzaam. Ze zoekt iemand die met haar bordspelletjes wil doen, films wil kijken, koffie wil drinken of mee wil gaan shoppen. Mevrouw is licht verstandelijk beperkt. Ze woont zelfstandig in het centrum van Veenendaal. Houd jij ook van gezelligheid? Heb je er geen bezwaar tegen dat ze rookt in haar huis? Dan ben jij misschien wel de vrouw die we zoeken! In verband met de gevoelige situatie worden er geen persoonlijke gegevens van mevrouw vermeld en loopt het contact tot de kennismaking via Netwerk voor Jou. Je gaat ook samen met Ilonka van Netwerk voor Jou kennismaken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Twee Lassie honden uitlaten

  Dordrecht

  Meneer is door een beroerte en hierdoor halfzijdig verlamd niet meer in staat zijn 2 lassiehonden uit te laten. De honden betekenen alles voor hem, hij heeft geen netwerk om zich heen, geen geld voor een uitlaatsservice. We zijn op zoek naar meerdere mensen die hierin iets kunnen betekenen. Wie houdt van honden en heeft de mogelijkheid om te kunnen helpen. Er worden via meerdere wegen hulp voor hem gezocht.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Af en toe een praatje en wat gezelschap

  Dordrecht

  Mevrouw met longproblemen (capaciteit van 34%) zou het fijn vinden als een hulpbieder eens in de 2 weken langs komt voor een praatje en kopje koffie. Ze heeft beperkt netwerk om haar heen, maar wat aanspraak zou haar goed doen. Verder heeft ze nog een andere hulpvraag namelijk ze heeft ook een grote zak kattengrit nodig. Mevrouw heeft geen laptop of mobiel, we zoeken hulp van de hulpbieder, die dit voor haar kan bestellen online, zodat het bij haar thuis bezorgd kan worden. Haar buurvrouw is overleden en zij zorgt nu voor het katje. Het eerste contact loopt via cp en zij is ook aanwezig bij het eerste kennismakingsgesprek.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Tijdelijk mee naar activiteit

  Dordrecht

  Mevrouw (63 jaar) zou het fijn vinden om naar een activiteit in het buurthuis te gaan (bingo of jokeren), maar de drempel om te gaan is wat hoog. Het zou haar helpen als er een hulpbieder een aantal keer met haar mee gaat, als steuntje in de rug. We denken aan een keer of 6. Zo wordt haar wereld en haar zelfredzaamheid wat vergroot en hopen we dat ze nieuwe mensen leert kennen. Een mooie hulpvraag. Ze heeft een 45 km autootje waar de hulpbieder in mee kan gaan en tevens kan ze gebruik maken van de drechthopper (vervoer op maat). mevrouw heeft op verschillende vlakken professionele ondersteuning. Mevrouw heeft niemand in haar omgeving die haar hierbij kan helpen.Wie kan mevrouw hierbij helpen? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Hulp bij verhogen van vaatwasser en wasmachine met 50 cm

  Soest

  Via de gemeente Soest hebben we een hulpaanvraag ontvangen voor een alleenstaande mevrouw met veel lichamelijke beperkingen. In verband met die beperkingen is het zeer wenselijk dat haar vaatwasser en wasmachine verhoogd worden met ca 50 cm. Er is een zelfgemaakte plank/bar die evt gebruikt kan worden, maar dat moet ter plaatse bekeken worden. Mevrouw heeft geen sociaal netwerk en heeft geen financiële middelen om hulp hiervoor in te kopen. Wie is er handig en kan mevrouw hiermee helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer