Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 30 items in de Openstaande hulpvragen

 • Soest

  Hulp bij PC of beeldscherm problemen

  Soest

  Meneer heeft problemen met de PC het beeld ziet er anders uit. Hij hoopt dat iemand hem kan helpen of kan zeggen of de pc nog te repareren is. Er staan waardevolle familie foto's op. Meneer heeft woonbegeleiding en leeft van een uitkering.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zeist

  Vastzetten staanders op steunen

  Zeist

  Dame van 86 zoekt hulp bij vastzetten van 2 deurposten op 2 staanders van een tuinhek. Mw kan dit zelf niet door haar slechte gezondheid en zicht. Graag je boormachine meebrengen als je die hebt. Andsers moet deze gehuurd worden bij een bouwmarkt bv in overleg
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  Hulp bij dingen ophangen*

  Dordrecht

  Wie kan helpen met ophangen 1 jaloezie? Een cliënt heeft hulp nodig bij het ophangen / bevestigen van 1 jaloezie. Het gaat om de maat 100x130 cm. Client woont zelfstandig en alleen, heeft geen sociaal netwerk die hem kan helpen. Wie kan even wat tijd vrijmaken om te ondersteunen bij montage? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Rotterdam

  Bezoeken

  Rotterdam

  Wie wil er bij een 57-jarige dame in de wijk Blijdorp, die volledig door haar man verzorgd wordt, op vrijdagavond een bezoekje brengen, zodat haar man even iets voor zichzelf kan gaan doen? Mevrouw heeft ernstig COPD en sondevoeding en kan niet alleen zijn. Het zou zo fijn zijn als meneer een avondje onbezorgd weg kan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Hulp bij vloer leggen

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  hulp bij het leggen van vloeren voor een echtpaar uit Irak. Dhr woont al langer in Nederland maar zijn vrouw en kinderen zijn pas aangekomen. Zij hebben de sleutels van hun huis in Nijkerkerveen gekregen Dirk Ruitenbeekstraat 33 Er moeten vloeren worden gelegd. Dhr spreekt goed Engels en een klein beetje Nederlands en werkt 3 dagen in de week in Amsterdam Hij wil graag van te voren een afspraak maken. graag contact via de contactpersoon van vluchtelingenhulp Karin Grest
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Hulp bij verhuizen

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Hulp gevraagd bij het verhuizen van een echtpaar, oorspronkelijk afkomstig uit Irak. Zij hebben de sleutels gekregen van een huis in Nijkerkerveen.  Zij hebben iemand nodig met een auto met een trekhaak. Omdat meneer al een tijdje in Nijkerk woont en spullen heeft in zijn huidige woning in Nijkerk die vervoerd moeten worden. Hij kan beschikken over een verhuisaanhangwagen aangeboden door WSN. Meneer spreekt goed Engels en een beetje Nederlands. Hij zou gebeld moeten worden voor een afspraak omdat hij enkele dagen in Amsterdam werkt. graag contact via contactpersoon van vluchtelingenwerk. Zij heeft formulieren voor aanhanger van WSN.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Wie helpt bij twee klusjes in huis?

  Zwijndrecht

  Een mevrouw uit Zwijndrecht, die geen netwerk heeft, vraagt hulp bij het uitvoeren van twee (kleine) klussen in huis. Zij heeft laminaat liggen in haar woning, maar daar missen nog de plinten. En zij heeft een lamp, die nog moet worden opgehangen. Wie helpt deze mevrouw?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hilversum

  Hulp bij verven in de woonkamer

  Hilversum

  Mevrouw vraagt hulp met het sauzen van 1 lange muur (8 meter) en 2 kleine muurtjes (ong. 1 meter en 50 cm ) van haar woonkamer en inbouwkeuken (33m2). Een andere hulpbieder heeft al 2 muren van de woonkamer gedaan. Ze kan vanwege fysieke en psychische klachten dit zelf niet doen. De woningbouwvereniging heeft haar woning gerenoveerd. De muren zijn verfklaar en moeten eerst voorgestreken worden en daarna met latex erover heen. Als iemand haar een keer kan helpen zou mevrouw heel erg geholpen zijn. Voor verfspullen en gereedschap wordt gezorgd. De hulpvraag is groter maar we hebben het afgebakend zodat het te doen is door 1 persoon. Mevrouw heeft geen netwerk en geen financiële middelen om hulp in te kopen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Capelle aan den IJssel

  Hulp in de tuin

  Capelle aan den IJssel

  Bij een alleenstaande moeder in Capelle a/d IJssel, die door diverse operaties aan haar handen zelf de tuin niet kan bijhouden, is het hek omgevallen. De gemeente heeft haar gemaand dit weer overeind te zetten, maar zij heeft geen netwerk en geen geld om dit te laten doen. Wie wil dit voor in orde brengen? Zij heeft een hoekhuis en vindt het een gevaarlijke situatie dat men zo de tuin bij haar binnen kan komen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Dordrecht

  *Hulp bij meubels in elkaar zetten (bouwpakketten)

  Dordrecht

  HULP GEVRAAGD BIJ IN ELKAAR ZETTEN IKEA-KAST Hulpvrager heeft een kledingkast die gemonteerd dient te worden.  Hij heeft zelf niet de kennis daarvoor, maar wil graag met wat hulp dit proberen.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Verhuishulp

  Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

  Een Irritrees gezin, 3 personen, krijgt een nieuwe woning. Per 4 maart moeten ze uit hun oude woning zijn. Het nieuwe huis is op de vloer na klaar. Gevraagd wordt om te helpen verhuizen.Volgnes de contac tpersoon hebben deze mensen niet veel spullen. Er kan een boedelkar geleend worden via de woningstichting. Graag contact opnemen met de genoemde contactpersoon. Meneer is handig en helpt mee met de verhuizing. Mevrouw spreekt Nederlands Graag overleg wanneer er geholpen kan worden met verhuizen. het weekend zaterdag 2 maart b.v.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Amersfoort

  Mankracht

  Amersfoort

  Voor een alleenstaande moeder zoeken we iemand die kan helpen met het sjouwen van spullen. Mevrouw moet op zeer korte termijn verhuizen uit de vrouwenopvang, maar heeft beperkt netwerk en geen financieen. Op vrijdag 15 februari moet zij verhuizen. Vervoer is geregeld en er is 1 vriend die kan helpen, een extra helpende hand zou zeer welkom zijn. Mevrouw staat er helemaal alleen voor. In de oude woning is een lift in de nieuwe woning niet, de spullen moeten 2 trappen opgetild worden. Het gaat om bedden, eetkamerset, en twee banken. De nieuwe woning is 1 straat verderop. Wie kan een paar uurtjes helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer