Sponsor HiP met je online aankoop

Sponsor HiP met je online aankoop HiP sponsoren met jouw online aankopen zonder dat het extra geld kost! En gewoon bij je favoriete webwinkels. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar toch is dit vanaf deze week mogelijk.

Zoek via de link van Vrienden van HiP op de website van Sponsorkliks je webwinkel op en deze webwinkels dragen automatisch een stukje commissie af aan Sponsorkliks en daarmee aan HiP.

Met SponsorKliks kun je nu dus zelf een financiƫle bijdrage leveren aan HiP, zonder dat het je een cent extra kost!

Wil je Vrienden van HiP ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Vrienden van HiP. Voor jou een kleine moeite, voor HiP directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HiP een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Vrienden van HiP. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit aan Sponsorkliks.nl en profiteert HiP hier direct van!

29-11-2017