Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij financiële problemen

Hulp bij financiële problemen?

Snel aan een verleiding toegeven, een laag inkomen, te weinig sparen of juist te veel uitgeven. 32% van de Nederlandse huishoudens kampt met oplopende kosten en betalingsachterstanden. Financiële problemen ontstaan vaak door een opsomming van meerdere factoren. Dat kunnen gebeurtenissen zijn, maar kennis, vaardigheden en het gedrag van de schuldenaar is ook bepalend. Echter kan het voor mensen met een kwetsbare sociale-financiële positie lastig zijn om zonder hulp uit de put te komen.

Voor deze mensen biedt Hip Helpt de juiste ondersteuning. HipHelpt is een organisatie met een breed scale aan hulpbieders die zich vrijwillig openstellen om mensen in een onstabiele situatie te helpen. Hierbij worden vraag en aanbod door de plaatselijke helpdesk met elkaar verbonden. Twijfel niet langer en vul het hulpvraagformulier in.

Hoe kunnen wij u helpen?


HipHelpt kan de steun bieden die u nodig heeft op emotioneel en financieel gebied. Deze hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het vroegtijdig signaleren van financiële problemen door inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken. Of het oplossen van problemen door advies te geven over besparen. Bovendien kunt u ook voor de preventie van financiële problemen bij de hulpaanbieders van HipHelpt terecht.

Gratis hulp bij financiële problemen?


Heeft u zelf financiële problemen of kent u iemand met financiële problemen? Hulp vragen kan gemakkelijk via het invulformulier op de website. Nadat u dit heeft ingevuld zal de dichtstbijzijnde HipHelpt Helpdesk snel contact met u opnemen. Vervolgens wordt u verbonden aan een van onze hulpbieders die gemotiveerd zijn door naastenliefde. Probeer zo duidelijk mogelijk uw financiële probleem te omschrijven zodat het voor u en de hulpbieder duidelijk is wat te verwachten.

Wees niet onzeker over de situatie en vraag hulp aan bij uw financiële probleem.

Hulp aanvragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: