Help ons mee!

46811-verhuizen

Plaats:

Zwijndrecht

Wanneer geplaatst:

5 juli 2024

Aantal vrijwilligers nodig

2
Een alleenstaande dame van 42 jaar met een zeer beperkt netwerk woont in Zwijndrecht in de wijk Walburg. Omdat haar woning wordt gerenoveerd moet zij verhuizen naar een zogenaamde wisselwoning. Dit is voor langere tijd. Haar woning is een voormalige bejaardenwoning en alles is gelijkvloers en er is geen boven.
Mevrouw moet er voor eind juli uit zijn en de bedoeling is om vrijdag 26 juli te gaan verhuizen. Mevrouw heeft voor de verhuizing de beschikking over een verhuisbus.
Momenteel is zij bezig om alles in te pakken in dozen maar zij zoekt hulp voor het sjouwen van de meubelen vanuit het huis in de verhuisbus. Zij blijft in Zwijndrecht wonen en gaat naar een flat met een lift.
Mevrouw heeft 1 persoon in haar omgeving die heeft toegezegd te komen helpen.
Deze dame is lichamelijk niet beperkt dus kan ook wel enigzins meehelpen maar haar psychische gesteldheid is wat minder. Zij overziet de verhuizing totaal niet en raakt dan in paniek en is dan helemaal tot niets meer in staat.
Zij heeft intensieve thuisbegeleiding door Actief Zorg.

Mw. gaat op 26 juli aanstaande verhuizen. Mw. heeft hier hulp bij nodig. Ze heeft geen sociaal netwerk waaraan zij hulp kan vragen. Mw. heeft hulp nodig in het verhuizen van de zware spullen, het verplaatsen van de spullen naar de verhuisbus, en van de verhuisbus naar de woning. De woning bevindt zich in dezelfde woonplaats.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.