Help ons mee!

45868-Hulp in de tuin: nog 1 persoon

Plaats:

Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

Wanneer geplaatst:

13 mei 2024

Aantal vrijwilligers nodig

3
Update 16 mei: inmiddels hebben 2 personen aangeboden te willen helpen. Aanhangwagen is ook geregeld. We zoeken nog 1 hulpbieder!

Alleenstaande dame met opgroeiende dochter vraagt hulp in haar tuin. Mevrouw heeft 2 borders in haar voortuin. Hier groeit elk jaar weer veel onkruid in. Vanwege meerdere lichamelijke beperkingen lukt het mevrouw zelf niet meer deze borders netjes te houden. In haar kleine netwerk is er niemand die helpen kan en financiƫn om hulp in te huren zijn te beperkt.
Daarom heeft mevrouw een oplossing bedacht waardoor zij niet telkens hulp hoeft in te schakelen om deze borders netjes te houden. Voor deze oplossing heeft zij hulp van 2 of 3 mensen nodig. Concreet is haar vraag: borders leeghalen, tuinafval afvoeren naar de milieustraat, zand, plastic en grind halen om daarna de borders op te hogen en te vullen. Een flinke klus, daarom zoeken we hier meerdere mensen voor. Liefst iemand erbij met een aanhangwagen (eventueel te leen) om het tuinafval af te voeren en zand en grind te halen. Mevrouw wil mee rijden naar tuincentrum om het juiste grind te gaan kopen en af te rekenen. Zijn er 2 of 3 mensen bereid om te helpen bij deze klus? Mevrouw zal daar erg mee geholpen zijn, omdat dit een oplossing is voor langere tijd. Zij hoeft dan niet jaarlijks om hulp te vragen. Met meerdere personen zal dit waarschijnlijk lukken in een dagdeel. Graag met mevrouw overleggen of zij voldoende tuingereedschap heeft voor deze klus.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.