Help ons mee!

37378-Schoonmaken samen met een mantelzorger

Plaats:

Utrecht

Wanneer geplaatst:

14 november 2022

Aantal vrijwilligers nodig

1
We zoeken hulp voor een overbelaste mantelzorger. Mevrouw zorgt thuis voor haar echtgenoot die geopereerd is en nog lang nodig heeft voor het herstel. Deze zorg neemt ze helemaal in haar eentje op zich. Hierdoor blijft er te weinig tijd over voor haar om het huishouden ook nog te doen. Er wordt door het buurtteam zoveel mogelijk professionele hulp ingeschakeld, maar het kan nog wel 3 maanden duren voordat dit rond is.
Mevrouw zoekt voor de tussentijd een maatje die haar kan helpen bij het op orde houden van het huis nu mevrouw hier door deze omstandigheden de puf niet voor heeft. Mevrouw is zeker geen controlfreak in het schoonmaken, het gaat gewoon om de normale dingen die nodig zijn om het huis een fijn thuis te laten zijn. Stofzuigen, de badkamer en de keuken schoonmaken, misschien een wasje draaien. Mevrouw heeft expliciet aangegeven dat ze zelf ook mee wil helpen met de vrijwilliger.
We zoeken een vrijwilliger die 1 ochtend of middag in de week mevrouw kan helpen voor een periode voor ongeveer 3 maanden totdat professionele zorg geregeld is.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.