Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bieden
  • Openstaande hulpvragen
  • 37364-Vrijwilliger gezocht voor het inpakken van dozen en voor het telefonisch afspraken inplannen met grof vuil ophaaldienst in verband met de komende renovatie van een woning in Brugakker op 16-12-2022

37364-Vrijwilliger gezocht voor het inpakken van dozen en voor het telefonisch afspraken inplannen met grof vuil ophaaldienst in verband met de komende renovatie van een woning in Brugakker op 16-12-2022

Plaats:

Zeist

Wanneer geplaatst:

14 november 2022

Aantal vrijwilligers nodig

1
Een Mevrouw in de wijk Brugakker in Zeist zoekt een inpak- en opruimhulp in haar huis in verband met een komende renovatie van haar woning. Alle gevels in de woning worden gerenoveerd per 16 december door de woningbouwverenging Woongoed Zeist. De huishoudelijke spullen moeten dus uiterlijk op 15 december een meter van de gevel in dozen worden gedaan en in ieder geval een meter vanaf de muur op de vloer worden neergezet.
Het huis staat vol spullen verspreid over drie verdiepingen, de leefomgeving is door omstandigheden lange tijd niet opgeruimd. Veel moet weg naar grof vuil, al is er al heel veel weggebracht naar het grof vuil, en de overige spullen moeten in dozen worden gedaan. Volgende week vrijdag zullen al een aantal grote spullen door de grof vuil ophaaldienst worden meegenomen.
Mevrouw zorgt ervoor dat de dozen beschikbaar zijn om de spullen in op te bergen. Het gaat hierbij om zes ruimtes, waarvan de spullen moeten worden ingepakt. Het gaat hierbij om drie slaapkamers, een badkamer met toilet, een keuken en een schuur. De huiskamer is al volledig door Mevrouw en haar contactpersoon gedaan.
Mevrouw heeft een uiterst klein netwerk, dat haar echter niet kan helpen, en Mevrouw beschikt niet over de financiële middelen om deze klus tegen betaling voor haar te laten verrichten.
Ondanks de kwetsbaarheid - een grote oververmoeidheid - van Mevrouw wil zij hard meewerken. De contactpersoon van Mevrouw helpt ook al flink mee, maar het zal fijn zijn als de vrijwilliger wil komen, wanneer de contactpersoon er niet is, zodat het werk toch door kan blijven gaan. Uiteraard is overleg en contact met de contactpersoon van Mevrouw volledig mogelijk.
De contactpersoon van Mevrouw zal het zéér op prijs stellen, wanneer - vóórdat de vrijwilliger contact met Mevrouw opneemt - éérst contact met haar zal worden opgenomen.
Wie wil deze Mevrouw helpen met het inpakken van de dozen en de benodigde telefoontjes plegen om afspraken met de grof vuil ophaaldienst zodat het grof vuil op tijd vóór de komende renovatie door de vuilophaaldienst wordt opgehaald en meegenomen?

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.