Help ons mee!

36587-Vervoer om ernstig zieke vader te bezoeken

Plaats:

Veenendaal

Wanneer geplaatst:

21 september 2022

Aantal vrijwilligers nodig

1
Mevrouw heeft een ernstig zieke vader en woont in het verzorgingshuis in Baarn. Ze wil graag 1x per maand haar vader een uurtje bezoeken. Mevrouw is afhankelijk van minima regeling. Ze heeft geen taxi pas. Het OV is geen optie: wegens de kosten en de loopafstand. Mevrouw heeft verder niemand in haar (kleine) netwerk die dit met haar kan doen.
Er is een contactpersoon aanwezig, maar u kunt met hulpvraagster zelf contact leggen om afspraken in te plannen.Vader is dus ernstig ziek. Het is niet duidelijk voor hoelang de hulpvraag nodig is.Kan 3 maanden zijn, maar kunnen ook 6 maanden zijn.
Hulpvraag: Datum en tijd: in overleg met mevrouw. Geen voorkeur voor doordeweeks of weekend. Mevrouw kan in een gewone auto. Ze gebruikt geen loop hulpmiddelen. Er is een wachtruimte waar u onder genot van een kopje koffie/thee kan wachten. Mevrouw is in staat KM vergoeding te betalen. (19 cent/km) Auto kan gratis geparkeerd worden bij het verzorgingshuis.
Overige informatie: Huisdieren: Hond Roken: Mw. rookt
Mevrouw zou erg blij zijn als ze haar vader kan bezoeken. Bent u in de gelegenheid? Dan mag u de hulpvraag aannemen. Bent u niet in de gelegenheid en krijgt u deze hulpvraag via de mail binnen? Dan mag u deze hulpvraag afwijzen, zie hiervoor de rode knop.
Alvast hartelijk bedankt!

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.