Help ons mee!

36436-Oppas/Speelmaatje gezocht voor vijfjarig jongetje met autisme Austerlitz op de maandagmiddag

Plaats:

Zeist

Wanneer geplaatst:

9 september 2022

Aantal vrijwilligers nodig

1
Voor een jongentje van 5 met Autisme wordt een oppas/maatje gevraagd die met hem op de maandag na school tussen 14.30 uur en 17.00 uur thuis wat met hem kan doen en op kan passen. Hij vindt alles heel leuk. Met name actieve dingen doen vindt hij heel fijn. Spelletjes, leren, naar buiten gaan, wandelen, etc.
De ouders hebben geen netwerk. Het vijfjarige jongetje heeft wel een oma, maar die kan niet alles doen. Vader zit momenteel met een burn-out thuis en moeder is nu de alleenverdiener en werkt zich vijf slagen in de rondte om het gezin te kunnen onderhouden. Hierdoor zijn er geen financiƫle middelen aanwezig om tegen betaling gezelschap voor hun vijfjarige zoontje in te kunnen huren.
Gezien het feit dat hun vijfjarige zoontje autisme heeft, is het tevens lastig voor de ouders om buren of vrienden bereid te vinden om met hun zoontje om te (kunnen) gaan. Het zoontje heeft dan ook speciaal onderwijs in Zeist gericht op kinderen met autisme. De ouders hebben dan ook niemand kunnen vinden, die hun zoontje na school op wil vangen en met hem wil spelen. Het gaat hierbij uitsluitend om de maandagmiddag tussen 14.30 uur en 17.00 uur.
Wie wil een oppas/een speelmaatje zijn op de maandagmiddag voor dit vijfjarige jongetje?

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.