Help ons mee!

35441-Vervoer van spullen

Plaats:

Nijkerk | Hoevelaken | Nijkerkerveen

Wanneer geplaatst:

4 juli 2022

Aantal vrijwilligers nodig

2
Vervoer van spullen
In verband met de volgende hulpvraag zijn wij benaderd door iemand van het gebiedsteam: "Zijn er 2 mensen bereid om spullen te vervoeren van een woning naar een tijdelijke opslagruimte? Het gaat om 2 kasten, 2 banken, een salontafel en een zendmast."
Deze spullen zijn van een cliënt van de contactpersoon. Hij is helaas, na een vervelende periode, gescheiden van zijn partner. Door deze nare scheiding is het voor cliënt en de mensen van zijn kleine netwerk, niet mogelijk de spullen zélf op te halen bij de ex. Ook heeft hij een minimaal te besteden budget, waardoor het onmogelijk is professionele verhuizers in te huren. Met de ex is afgesproken dat de spullen op een nog af te spreken datum buiten worden gezet aan de voorkant van de woning. De spullen kunnen dan makkelijk op een aanhangwagen of in een busje worden geladen.
Concreet zijn wij dus op zoek naar 2 personen (waarvan 1 in bezit van een auto met trekhaak en aanhangwagen of busje) die een aantal meubels willen vervoeren. Het is even de vraag of het in 1 rit mee kan of dat er 2 ritten gedaan moeten worden. Cliënt is op de hoogte van de km-vergoeding van 25 cent per km en zal deze vergoeden aan de hulpbieder.
Van tevoren graag even contact opnemen met contactpersoon over het adres van de opslagruimte. Deze is op dit moment nog niet bekend, maar wordt gezocht binnen een straal van ongeveer 15 km.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.