Help ons mee!

29070-Samen naar de Kwantum gordijnen kopen en wegwijs maken hoe daar te komen

Plaats:

Zeist

Wanneer geplaatst:

23 april 2021

Aantal vrijwilligers nodig

1
Mevrouw die onlangs appartement in Zeist heeft gekregen, is op zoek naar iemand die haar kan begeleiden naar de Kwantum, om samen voor gordijnen te gaan winkelen. Zij vindt het erg gezellig om dit samen met iemand te doen en kent de weg nog niet goed in Zeist. Iemand die met haar samen erheen rijdt is dus zeer gewenst.
Mevrouw kan de gordijnen dan gaan bestellen en later ophalen, zodat haar appartementje meer af komt en prettig leefbaar wordt.
Mevrouw rijdt een scootmobiel en de vrijwilliger kan haar op diens fiets begeleiden. Samen met de auto kan ook als de vrijwilliger dit prettiger vindt. Er zal dan vooraf even over de benzinekosten moeten worden overlegd.
MW fleurt erg op van gezelschap en aanspraak met dit soort klusjes en we hopen dan ook dat het een gezellig uitje voor beiden wordt.
Mevrouw is wat minder mobiel, heeft iets verminderd zicht en is wat vergeetachtig door de verhuizing. Zij is een gezellige gesprekspartner Helaas heeft zij nog geen netwerk in Zeist of familie waarmee zij dit soort dingen kan ondernemen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Flevoweg 13
2318 BZ Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.