Fantastisch geholpen!

Als we op maandagochtend zulke feedback krijgen is dat een heerlijk begin van een werkweek. Geweldig om samen te werken met dit soort hulpverleners om zo samen mensen in nood te kunnen ondersteunen.

"Mijn client is fantastisch geholpen! Niet alleen die ene keer maar meerdere keren heeft de hulpbieder geholpen met inpakken van dozen voor de verhuizing van meneer. Een andere hulpbieder heeft 2 x gereden met een boedelbak en met dozen gesjouwd. De tweede keer had hij ook een vriend meegenomen die met een busje kwam van zijn eigen bedrijf om spullen te verhuizen. Helemaal belangeloos. Geweldig!"

De hulpvraag die wij naar de hulpbieders uit hadden gezet was de volgende:
Meneer heeft hulp nodig met het verhuizen van 30 dozen naar de opslag. Hij heeft van de woningbouwvereniging het verzoek gekregen om zijn huis leger te maken waardoor het huis meer bewoonbaar wordt gemaakt. We zoeken 2 mensen die hem een avond hierbij kunnen helpen. Meneer wordt begeleid door Careyn. In eerste instantie zou er een busje worden gehuurd maar hiervan is afgezien vanwege de hoge kosten. Er wordt nu gratis een aanhangwagen geregeld, maar hiervoor is een auto met trekhaak nodig.
Meneer heeft geen netwerk en beschikt over zeer beperkte financiƫn.
De hulpverlener is zelf ook aanwezig op de avond van het transport.